Siirry sisältöön

Tampereen Ranta-Tampella

Tampereen uusimmista asuinalueista Ranta-Tampella sijaitsee Näsijärven rannalla, kaupungin keskustan tuntumassa. Ranta-Tampellan Keulakortteli tarjoaa upean paikan, sijaiten kävelymatkan päässä ydinkeskustan erinomaisista palveluista.

Kevyen liikenteen väylä tulee yhdistämään rantaraitin Lapinniemestä Särkänniemeen ja siitä tulee mahtava ulkoilureitti kaikille pyörällä ja jalan liikkuville.

Vuokrattavat asuntomme ovat laadukkaasti varusteltuja mm.: parkettilattia, miellyttävä lattialämmitys ja säädettävä viilennys. Keittiöissä on mm. induktiotaso, erillisuuni ja mikroaaltouuni. Astianpesukone sekä kylmäkalusteet ovat kalusteovipeitteisiä. Upeat n. 20 m² lasitettu parvekkeet kruunaavat avarat asunnot tuoden lisätilaa.

Tällä hetkellä meillä ei ole alueelta tarjota vapaita asuntoja, mutta otathan yhteyttä mikäli haluat tietää tarjoamistamme kohteista lisää ja jättää asuntohakemusta.

Voit täyttää asuntohakemuslomakkeemme täältä. Otamme sinuun yhteyttä mikäli meillä on tarjota sinulle asuntoa. Vuokrahakemus on voimassa kolme kuukautta.

Krista Uusitalo
0504520371
krista.uusitalo@ahonkivi.fi
Tampellan Esplanadi 9 LH 1,
33100 Tampere